O NAS

Preživijo in rastejo tisti, ki se znajo najbolje prilagoditi novim situacijam in ne tisti, ki so najbolj močni ali agresivni – to ste verjetno že slišali. Prav to je temelj TRANSOLUTION modela. Transformacija – preoblikovanje in sprememba, kot način za izboljšanje in rast v poslu.

Metoda TRANSOLUTION  izhaja iz razumevanja družbe in kulture na eni strani ter človeka kot posameznika na drugi in dejstva, da je pripravljenost na spremembe bistven sestavni del odličnosti in uspeha. Enako velja za posameznika, kot za velike sisteme .

Le tisti, ki zna neprenehoma upravljati s spremembami in je fleksibilen, ter deluje v smeri iskanja rešitev, lahko aktivno ustvarja prihodnost zase in druge.

Transolution metoda omogoča, da osvoboditev zavednih in nezavednih blokad in strahov. Še več, z njimi nauči upravljati. To omogoča notranje svobodno življenje in uresničevanje življenjskih sanj.

Več kot 30 let izkušenj na področju prodaje

0

slušateljev na predavanjih

0

osebnih prodajnih sestankov

0

usposobljenih profesionalnih prodajnikov

Strokovnjaki in coachi KHD Group Slovenija

Team KHD Group sestavljajo strokovnjaki z različnih področji: HR svetovalci, cocachi za vodilne kadre, strokovnjaki za prodajo in poslovne procese in več.

Zakaj izbrati nas?

1

Izkušnje

Več kot 30 let v prodaji in več kot 250 uspešnih zaključenih projektov v podjetjih iz različnih panog.

2

Znanje

Predavajo vam certificirani strokovnjaki, ki znajo prodajati in se pogajati.

3

Profesionalnost

Pripravimo vas na prihodnost, usmerimo vas na rezultate in napredek.

Izjave zadovoljnih strank​

KHD Group Slovenija v akciji