24.90

Knjiga Prodaja, z ambicioznim podnaslovom Biblija vrhunskega prodajnika, vam zagotavlja konkretne korake za doseganje vrhunskih rezultatov. V knjigi najdete primere uspešnega pogajanja, upravljanja z ugovori, primere postavljanja kraljevskih vprašanj in v prvi vrsti metode, ki vas popeljejo do zaključka prodaje že na začetku prodajnega sestanka. Dodana vrednost knjige je zagotovo praktična naravnanost obeh avtorjev, ki sta v prodajo vsakodnevno vključena tudi sama.

Kategorija

Praktične in konkretne tehnike strnjene v eni knjigi!

Dva vrhunska prodajna trenerja in avtorja!

Prodajniki cenijo svoj čas in ga zapravljajo razumno. Ker so ciljno usmerjeni, imajo radi konkretne nasvete in tehnike, s katerimi lahko izboljšajo svoje rezultate. Zato sta avtorja Silvester Kmetič in Werner Katzengruber svoje praktične in konkretne tehnike strnila v knjigo Prodaja, ki je bila za nemško govoreče tržišče izdana že trikrat.

Oba avtorja svoj čas razporejata med vodenji prodajnih sestankov in izvajanji treningov za najuspešnejša podjetja v Nemčiji, Avstriji, Švici, na Balkanu in v domači Sloveniji. Njuna knjiga je tako strnila življenjsko delo vrhunskih trenerjev Silvestra Kmetiča, najboljšega prodajnega trenerja v Sloveniji in Wernerja Katzengruberja, osebnostnega coacha št.1 v Nemčiji.

”Želim vam, da enkrat za vselej začnete razumeti, kako življenjsko pomembna je prodaja za posameznike in podjetja in kako splošno uporabne so prodajne veščine tudi v vsakodnevnem življenju.”

Silvester Kmetič

Po skoraj 30 letih vsakodnevnega strokovnega dela z ljudmi, sem se odločil, da obelodanim to knjigo. Z velikim veseljem delim z vsemi vami svoje lastne izkušnje, oplemenitene z osnovnimi strategijami in modeli. V zadnjih letih so se te strategije in modeli pokazali za najuspešnejše, vsaj kar zadeva rezultatov v prodaji.

Želim vam, da enkrat za vselej začnete razumeti, kako življenjsko pomembna je prodaja za posameznike in podjetja in kako splošno uporabne so prodajne veščine tudi v vsakodnevnem življenju. Prepoznajte njihove koristi, začnite jih razumeti, živeti in s tem dvignite način vašega razmišljanja in vaših prepričanj na nivo višje, saj si vendar tega želite ter si to navsezadnje tudi zaslužite.

Trenutno ni na voljo nobenega mnenja

Bodite prvi in ocenite “Knjiga Prodaja”