STRATEŠKA POGAJANJA V PRODAJI IN NABAVI

Izobraževanje Strateška pogajanja v prodaji in nabavi je prva stopnička do vrhunskega Top Selling Professional© prodajnika.

Optimizacija prodajnih in nabavnih procesov sta ključna za konkurenčno rast in uspešno poslovanje podjetja. Uspešna prodaja zagotavlja dolgoročno stabilnost in možnosti razvoja in investicij. Strateška pogajanja v prodaji in nabavi so izjemno pomembna, če želite doseči oboje.

Poleg uspešnega vodenja sta prodaja in nabava bistvenega pomena za vaš uspeh in doseganje visokih poslovnih rezultatov.

Izobraževanje Strateška pogajanja v prodaji in nabavi – Top Selling Profesional© je usposabljanje kjer se boste naučili izboljšati prodajne procese podjetja in vključuje:

 • tehnike profesionalne prodaje,
 • sodobne prodajne strategije,
 • učinkovite analize trga,
 • načrtovanja prodajne strategije,
 • celostne priprava na prodajni sestanek,
 • komunikacije s strankami in
 • grajenje odnosa s ključnimi kupci, tehnike »after-sales«, itd. 

Imamo samo en, preprost cilj – da vas v kratkem času in s konkretnimi tehnikami pripeljemo do boljših rezultatov v prodaji ali nabavi!

Nekateri prodajo razdelijo na sklope in določenim segmentom prodajnega procesa prepisujejo poseben pomen. Vendar se zaključevanje pri prodaji začne že na samem začetku prodajnega sestanka, zato si ne moremo privoščiti prodaje obravnavati delno!

Prodaja je celoten koncept in prav vsak segment je ključnega pomena. Zato mi prodajo ali nabavo obravnavamo celovito in profesionalno.

Slika poklica prodajalca se je v zadnjih letih temeljno spremenila. Prepričati, namesto pregovoriti je moto vrhunskega profesionalnega prodajalca (Top Selling Professional© = TSP). Prodajalec nove generacije ima posebna in enkratna strokovna znanja ter odlične komunikacijske kompetence.

Naš večstopenjski izobraževalni program spodbuja vaše prodajalce na obeh kompetenčnih področjih – tako postanejo najboljši strokovnjaki na svojem področju, ki v svojem delu uživajo in so pri njem uspešni.

Po koncu usposabljanja bodo vaši prodajalci ali nabavniki prejeli prestižen naslov Top Selling Proffesional©. To pomeni, da bodo:

 • uspešneje vodili prodajne pogovore,
 • bolje komunicirali s strankami in
 • znali prodajo zaključiti z enim vprašanjem!

Postali bodo mojstri vodenja prodajnega sestanka in s tem dvignili svojo prodajno uspešnost.

Kot osnovno gradivo in izhodišče za izvajanje prodajnega programa Top Selling Professional© vam predlagamo, da za vse svoje prodajnike nabavite knjigo Prodaja. Strategija prihodnosti. V njej so opisani vsi modeli, ki jih uporabljamo pri izvajanju treningov.

Knjiga poleg omenjenih licenčnih modelov vsebuje tudi praktične izkušnje obeh lastnikov KHD Group, v Sloveniji in Nemčiji. Opisane strategije se uporabljajo v vseh vrhunskih podjetjih, s katerimi sta Silvester Kmetič in Werner Katzengruber sodelovala v zadnjih 30 letih svojega aktivnega delovanja na področju prodaje.

Tovrstne tehnike so dokazano odlične in funkcionirajo v vseh profesionalnih panogah in industrijah. Predvsem uspešne so na področju trženja in svetovanja pri zavarovalnih in finančnih storitvah ter produktih.

Vsebina izobraževanja Strateška pogajanja v prodaji in nabavi

 • Osnove prodajne psihologije
 • Kako komunicirati, da bodo prepričani tudi drugi
 • Kako spremeniti neuspehe v priložnosti
 • Kako hitro pridobiti zaupanje svojih strank in vzbuditi njihovo radovednost
 • O osebnostnih vzorcih in kako jih uporabiti v prodaji ter komunikacija s težavnimi strankami
 • Kaj so hipnotični govorni vzorci in kako jih uporabiti v prodaji
 • In več ….

Koliko časa traja izobraževanje Strateška pogajanja v prodaji in nabavi

Celotno izobraževanje traja 24 pedagoških ur: 3 dni, vsak dan po 8 pedagoških ur.

Zagotovite si posvet s strokovnjakom!

»Pred 2 letoma sem hotel zapreti svoje podjetje. Posel ni več uspeval, bilo je brezupno. In na nekem seminarju sem srečal Silvestra Kmetiča, se z njim pogovarjal in v tem coaching pogovoru mi je dal veliko odličnih nasvetov. Nato sva se skupaj udeležila usposabljanja na katerem sva odlično sodelovala in nadaljevala s coaching procesom. Po 6 mesecih mi je v moje podjetju uspelo vedno bolj povečevati promet in po 1 letu sem potrojil svoj promet! Iz tega razloga vam lahko svetujem le, da če želite biti uspešni in delati s polno paro, pojdite k Silvestru, dogovorite se za srečanje z njim! Udeležite se njegovega seminarja in stvari se bodo odvile v vaš prid.«
Claude Arlen
Strasbourg

Prijava na usposabljanje