VEČ UGOVOROV, VEČJA PRODAJA. KAKO? Brezplačna delavnica "VEČ UGOVOROV, VEČJA PRODAJA! KAKO?", ob nakupu knjige »PRODAJA. Strategije prihodnosti«

Zapluli smo v praznični čas. Končno! Priložnost, da se obdarujemo je seveda vedno, je pa v tem času obdarovanje še prav posebno.

Najprej nas bo obiskal “prvi dobri mož” – Miklavž, ki bo napolnil nogavice z dobrotami.

Je pa tudi čas, da vas obdaruje še en dobri mož – jaz, Silvester. 

V svoji več kot 25 let dolgi karieri sem usposobil več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na predavanjih

Prepričan sem, da zagotovo lahko pomagam tudi vam!

V moji knjigi »PRODAJA. Strategije prihodnosti« si boste lahko prebrali in sami začutili kompleksno teorijo prodaje razloženo na razumljiv in hkrati preprost način.

V primeru, da se boste udeležili kakšne izmed naših prodajnih delavnic, boste izkusili, kot že številni pred vami, kako se ta teorija učinkovito prelije v prakso na živih, vaših, dejanskih primerih.

Dovolite si in tudi vi ozavestite spoznanje vrhunskih prodajnikov. Rezultati več kot pet tisoč prodajnikov so zagotovo dovolj močan dokaz, da je ključno naslednje spoznanje:

Več časa kot boste namenili za izpopolnitev vaših prodajnih sposobnosti in razumevanje psihologije delovanje naših možganov, boljši bodo vaši prodajni rezultati – boljši rezultati bodo, kljub ugovorom in izgovorom, ki so v teh časih, od letošnjega marca naprej, resnično zelo močni.

Kako to vem?

Dnevno sem sam vključen v aktivne prodajne procese in dnevno sem v stiku s približno dvestotimi prodajniki, ki so aktivni na trgu.

Dejstvo je, da si tudi vi želite boljših prodajnih rezultatov in boljši kot bodo vaši prodajni rezultati, bolj srečni in zadovoljni boste, zato sem prepričan, da se zelo kmalu vidiva.

Sedaj, ko bereš ta del sem prepričan, da si že sprejel odločitev in se zelo kmalu vidiva.

Zakaj?
Ne bom dolgovezil.

Zate si želim, da se z lepoto prodaje spoznaš tudi ti in to v živo, ne zgolj preko knjig, člankov ali video posnetkov na spletu. 

Posebej za ta praznični čas sem za vas pripravil ekskluzivno ponudbo, ki ji boste preprosto rekli DA.

 

DA, želim si:

  •  Knjigo »PRODAJA. Strategije prihodnosti« za 24,90 € +
  •  gratis večerno, 120 minutno delavnico,

kjer bova z vami in za vas, z vami delila neprecenljive primere iz prakse, moj kolega Andrej Zalokar in jaz, Silvester Kmetič.

Za vse tiste, ki ste sedaj uporabili ugovor:

»Jaz knjigo »PRODAJA. Strategije prihodnosti« že imam, to ponudba ni zame.«

Natančno iz tega razloga, ker knjigo že imate, ste jo prebrali, jo s pridom uporabljate v praksi, sami najbolj veste kako dragocene strategije so v njej opisane in ker je knjiga označena na način, kot jo je označila bralka, ki je knjigo prejela za darilo, vem da boste razumeli moje naslednje besede, ki jih pogosto izrečem na izobraževanjih v živo:

 

Knjiga PRODAJA- Strategije prihodnosti

 

Dejstvo je, da je knjiga »PRODAJA. Strategije prihodnosti« pomagala že tisočim in prepričan sem, da bo tudi vašim prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem, torej podarite knjigo tistemu, ki ga imate radi in ga cenite.

Verjemite mi, hvaležen vam bo do konca življenja, vi pa se boste z njim veselili njegovih uspehov in omogočite sebi sodelovanje na brezplačni delavnici v živo, na daljavo

Na tej, za vas brezplačni delavnici, se bomo posvetili UGOVOROM V PRODAJI – več ko jih je, več lahko prodamo.

Tako je. Dobro ste prebrali – več kot je ugovorov, večja je lahko prodaja.

 

Predstavljajte si, kaj za vas pomeni, da poznate na kakšen način je vsak ugovor priložnost in ne katastrofa, ki »zminira« vaš uspeh prodaje. 

Po uspešno opravljenem nakupu knjige »PRODAJA. Strategije prihodnosti«, boste na vaš e-naslov prejeli navodila, kam in na kakšen način nama pošljite vaših pet konkretnih primerov ugovorov, ki vam jih »servirajo« vaši kupci. 

Da bo 120 minutna delavnica za vas nekaj posebnega in za vas pravo Silvestrovo DARILO, bova z Andrejem obdelala in odgovorila na vaše,  prave primere iz prakse.

To bo za vas neprecenljiva vrednost.

Veliko ljudi se prodaje boji, pa ni potrebno, da je tako.
Sam v njej uživam.

Zelo verjetno tudi zaradi tega, ker sem že zdavnaj odkril, kaj so tiste največje zmote v pogajanjih, ko obdelujemo ugovore, in v prodaji, ki jih prodajalci nenehno počnejo. Te napake delajo tudi zelo izkušeni mački, ki so na sceni prisotni že mnogo let.

Napake so OK. To je menil že Winston Churchill, ko je rekel: “da je zelo koristno narediti napako, iz katere se lahko kaj naučimo, čim bolj zgodaj.”

Je pa pomembno, da napake ozavestimo, saj se lahko le tako iz njih sploh kaj naučimo in da jih seveda ne ponavljamo več.

Ste zares prepričani, da veste, katere napake delate pri ugovorih in pri pogajanjih? Obdržite kanček dvoma v svoje prodajne sposobnosti in zaupajte v to, da vsega potenciala še zdaleč niste izkoristili.

Ste pripravljeni, da ga?
Obstaja samo ena zanka. Ker gre za brezplačen dogodek in delavnico z izjemno koristnimi informacijami za vas, zaradi katerih boste enostavno prodali več, pričakujem velik naval.

 

Imam pa samo en problem.
Na voljo imam samo še 200 knjig.

Zato sem se odločili za načelo: kdor prvi pride, prvi melje. 

Pohitite torej z nakupom knjige »PRODAJA. Strategije prihodnosti«  vstopnice preko spodnjega gumba. 

 

PS: V kolikor niste povsem prepričani in ne verjamete, da vam bo to novoletno darilo omogočilo varnejše in lepše življenje ter da ste pripravljeni investirati dve uri svojega časa,  za izboljšanje svojih prodajnih rezultatov, prosim, da si knjige NE kupite. Vašega mesta bo zagotovo vesel nekdo, ki mu je poslovni uspeh visoko na prioritetni lestvici!

 

Kje bo delavnica »VEČ UGOVOROV, VEČJA PRODAJA. KAKO?«?

Pri vas doma – delavnica je v živo, na daljavo

 

Kdaj? 


17. decembra, od 19:00 do 21:00