Tudi mene je strah! ali kako reagirati in načrtovati v izjemnih situacijah

  • september 28, 2020
  • 19:00 to 21:00
  • na daljavo
  • Ste se kdaj vprašali, kaj strah sploh je?
  • Se zavedate, kako strah vpliva na naše občutke in posledično na naša dejanja?
  • Kako razmišljamo v stresnih situacijah, kako takrat reagiramo in kakšen vpliv imajo na to naši možgani?
  • Kontrolirate vi vaše možgane ali vaši možgani kontrolirajo vas?

Strah je človekov največji skriti sovražnik. Ne vidiš ga, ne slišiš ga, le občutiš ga…

Začnite razmišljati, o čem razmišljate in se vprašajte od kod te misli prihajajo in kakšen je njihov namen. To je vaja, ki jo lahko začnete izvajati takoj. 

V primeru, da vas resnično in iskreno zanima, kaj natančno se dogaja v vaših možganih, kako lahko na to vplivate vi – seveda z dobrimi informacijami in pravim znanjem, potem se prijavite na brezplačni webinar, ki bo v ponedeljek, 28. septembra 2020, ob 19. uri.

PRIJAVA NA WEBINAR TUKAJ

Podarite si uro in pol časa, da boste pridobili konkretne informacije, uporabne napote in praktične vaje, s katerimi boste pozitivno oboroženi za spopadanje s strahom in novo realnostjo.

Postanite sokreatorji, ne žrtve…

SHARE[addtoany]
2020-9-28 19:00 2020-9-28 21:00 Europe/Ljubljana Tudi mene je strah! ali kako reagirati in načrtovati v izjemnih situacijah Ste se kdaj vprašali, kaj strah sploh je? Se zavedate, kako strah vpliva na naše občutke in posledično na naša dejanja? Kako razmišljamo v stresnih situacijah, kako takrat reagiramo in kakšen vpliv imajo na to naši možgani? Kontrolirate vi vaše možgane ali vaši možgani kontrolirajo vas? Strah je človekov največji skriti sovražnik. Ne vidiš ga, na daljavo
save event to calendar
past event
0

Rezervirajte si posvet s strokovnjakom!