Brezplačna delavnica: Agilnost upravljanja s kadri – Kako povečati učinkovitosti vodenja

Agilnost upravljanja s kadri – Kako povečati učinkovitosti vodenja
  • april 5 – 14, 2022
  • 10:00 to 15:00
  • Pomurska gospodarska zbornica, Lendavska 5A, Murska Sobota (dvorana IV. nadstropje)

V sodelovanju s SPOT in Pomursko gospodarsko zbornico organiziramo izobraževanje na katerem vam želimo podati znanja s področja upravljanja s kadri in povečanja učinkovitosti vodenja in dela z zaposlenimi. 

Zakaj? Ker so zaposleni ključni faktor za doseganje visoke stopnje rasti in razvoja podjetij.

Če ste vodja, se prav gotovo ves čas srečujete s situacijami, kako motivirati sebe in svoje zaposlene. Praktične izkušnje so pokazale – in verjetno so tudi vaše izkušnja takšne, da t.i. zunanje motivacije (npr. nagrade in kazni ali korenček in palica) ne delujejo.

Zakaj? Ker ne delamo stvari, ki bi jih želeli delati, posledično pa se v naših možganih ne izloča dovolj dopamina, ki bi poskrbel za dvig našega zadovoljstva.

Na delavnici, ki jo začnemo 5. aprila ob 10 h vas bomo popeljali skozi najbolj učinkovit proces spoznavanja pomembnosti miselnih procesov, ki dokazano omogočajo doseganje visoke učinkovitosti in povečano motivacijo.

 

Delali bomo 12 PU v manjših skupinah ter skozi interaktivne diskusije in igre vlog poiskali odgovore na sledeča vprašanja:

Zakaj nekateri posamezniki in timi uspejo hitreje kot drugi ter to prednost zadržijo tudi na dolgi rok?


Zakaj so od teh, ki dosegajo ali dosežejo vrhunske rezultate na svoji poti nesrečni in nekateri veseli ter zadovoljni?


Kaj motivira posameznike, da dosegajo visoko stopnjo uspeha in katere so ključne navade, izobraževanja ter potrebna podporna orodja, da je ta izboljšava lahko dosežena hitreje?

Prijavite se s s klikom na gumb spodaj:

Rezervirajte si posvet s strokovnjakom!