Jesen v znamenju TBM – Transolution Business Practitioner Master

  • november 13 – 16, 2020
  • 09:00 to 17:00
  • v živo, na daljavo

To usposabljanje je nadaljevalno in samo za tiste, ki ste že opravili izobraževanje Transolution Business Practicioner.

Kaj je Transolution Business Practicioner? Več najdete na TEJ POVEZAVI – klik TUKAJ.

Izobraževanje bo izvedeno v živo, na daljavo. Navodila za sodelovanje dobite po prijavi n a izobraževanje. Kakovost naših izobraževanj nam je zelo pomemba, zato je število mest -kljub temu, da ga izvajamo na daljavo – omejeno. 

Transolution izobraževanja so drugačno od večine izobraževanj in delavnic. Temelji namreč na živem stiku in delu na pravih, dejanskih primerih iz življenja udeležencev. 

Predavala bosta Silvester Kmetič in Andrej Zalokar – naša vrhunska coacha na področju vodenja. Popeljala vas bosta v kompleksen labirint človeške psihe, vrednot, mehanizmov odločanja in še mnogo drugih zanimivih tem. 

Kaj vse boste slišali in se naučili? Veliko – to že veste, saj ste naredili že prvo stopnjo, TBP. Znanja iz Transolution Business Practicionerja boste poglobili in nadgradili.

 

Kdaj, če ne zdaj? Prijavite se in si zagotovite svoje mesto 

SHARE[addtoany]
2020-11-13 09:00 2020-11-16 17:00 Europe/Ljubljana Jesen v znamenju TBM – Transolution Business Practitioner Master To usposabljanje je nadaljevalno in samo za tiste, ki ste že opravili izobraževanje Transolution Business Practicioner. Kaj je Transolution Business Practicioner? Več najdete na TEJ POVEZAVI – klik TUKAJ. Izobraževanje bo izvedeno v živo, na daljavo. Navodila za sodelovanje dobite po prijavi n a izobraževanje. Kakovost naših izobraževanj nam je zelo pomemba, zato je število mest v živo, na daljavo
save event to calendar
past event
0

Rezervirajte si posvet s strokovnjakom!