Objava partnerstva – KHD Skupina in Quantifly

Andrej Zalokar

Andrej Zalokar

Svetovalec, coach in poslovni trener za področje prodaje, komunikacije ter vodenja ljudi

Večina naših projektov se začne z analizo in nadaljuje s pripravo strategije razvoja. Prav to je točka kjer vključujemo našega partnerja, Quantifly.

 

Osnova za pripravo strategije za uposabljanja in različno obsežne coachinge je poročilo, ki ga spišemo na podlagi podrobne in ciljane analize. Strategija je nujno potreba za razvoj zaposlenih v posamezni organizaciji.

 

Kadar podjetje kontaktira direktno s Quantifly ekipo, se k sodelovanju priključimo pri izdelavi strategije in plana usposabljanj in coachingov.

 

Partnerstvo je »čudna žival« pravijo nekateri. Pri KHD Skupina smo mnenja, da je partnerstvo – še posebno z ekipo Quantifly, velika dodana vrednost za naše stranke, ki nas najemajo za svetovanja, coachinge in treninge.

 

Smo strokovnjaki za pomoč pri razvoju kadrov in doslej smo pri svojem delu uporabljali različna testiranja. Preko njih dobimo vpogled v način razmišljanja in osebnost posameznika, ne pa tudi vpogled v to, kako učinkovito določene osebe delujejo oz. sodelujejo med seboj ter kakšen vpliv ima to na celotno organizacijo.

Verjamemo, da sta kadrovska analitika in diagnostika pomembni?

Vsem je lažje, ko dobijo vpogled v egzaktne podatke, ki so merljivi in so pripravljeni na osnovi analitike. Taki podatki ne dopuščajo »plavajočih« interpretacij.

 

Opis kako deluje podjetje, ki ga dobimo od vodstva podjetja na podlagi pogovora ali prvega stika je kaj hitro preveč subjektiven. Prav temu se s kadrovsko analitiko in diagnostiko, ki jih v partnerstvo prinaša Quantifly, izognemo. 

Analitika pokaže realno sliko in ta je velikokrat povsem drugačna od želene ali včasih pa je potrditev, da delajo v pravi smeri.

Vsem je lažje, ko dobijo vpogled v egzaktne podatke, ki so merljivi in so pripravljeni na osnovi analitike. Taki podatki ne dopuščajo »plavajočih« interpretacij.

Hitro odločanje je pomembno za rast

Razvojno usmerjenim in hitro rastočim podjetjem je orodje Quantifly v pomoč pri sprejemanju hitrih odločitev glede razvoja organizacije. Tradicionalnim podjetjem pa to orodje pomaga razširiti vizijo. Pri marsikom vzpodbudi  premik in razmišljanje, da je prišel čas za nadgradnjo njegovih veščin.

 

Tako se povečuje zadovoljstvo zaposlenih, kar ima močan vpliv na učinkovitost in na rezultate. Največja prednost je zagotovo dostopnost, ki omogoča večkratno – celo konstantno spremljanje kulture in klime v podjetju. S tem ima vodstvo vedno vpogled, kaj počne odlično in kje so še priložnosti za izboljšavo.

 

Kadrovska diagnostika je top orodje za optimizacijo delovnih procesov – in to že v letu in pol uporabe

Podjetniki se zavedamo, da je samo optimizacija procesov tista, ki lahko prinese tudi večjo dodano vrednost na zaposlenega in poveča profitabilnost podjetja.

 

Če ne želite biti korak pred konkurenco in če ne želite zadovoljnih zaposlenih, ki ustvarjajo dodano vrednost, ne samo za vaše podjetje ampak tudi za okolje v katerem sobivamo, potem ne berite naprej. 

Vsi, ki pa si tega želite, kliknite semkaj in se sami prepričajte do kakšnih prebojev vas lahko pripeljemo.

 

Odločitev je vaša!