LIGA PRVAKOV SODOBNEGA VODENJA ali žoga je (za vse) okrogla E-knjiga, ki je priročnik za vsakega - vodjo in posameznika, ki razume kako dinamično in vedno spreminjajoče je področje vodenja.

“Če na hodiš s časom, boš počasi odšel!”

… to je dejstvo. In prav zato sem za vas pripravil ta priročnik v katerem sem povzel katera so tista najbolj pomembna znanja, večine in kompetence, ki jih potrebujmo, ko vodimo druge (in sebe).

Vsa so v pomoč in uporabna tudi za “navadno” komunikacijo.

Najpomembnejša postranska stvar na svetu, nogomet, 11 igralcev, ki začnejo vsako tekmo, trenerja in rezervne igralce na klopi. Podobno je pri sodobnem vodenju.

 

11 + 9 je načinov in priporočil kako biti dober sodobni in povezovalni vodja.

Na osnovi izkušenj z vodji, s katerimi sem na najrazličnejše načine sodeloval v zadnjih 15 letih, sem pripravil 11 temeljnih načel sodobnega vodenja. 

Kako sta “Liga prvakov” in vodenje povezana najdeš v E-knjigi, ki sem jo napisal med tem ko sem čakal na finale letošnje (2023) lige prvakov.

Če si želiš E-knjigo “LIGA PRVAKOV sodobnega vodenja” je vse kar moraš storiti, da izpolniš spodnji obrazec.

Kar se da hitro ti bomo poslali pdf s knjigo. 

POMEMBNO: Če knjiga ne prispe v 2 dneh nas kontaktiraj, pred tem pa še preveri mapo “neželena pošta” – včasih kakšen mail zaide tudi tja.

Hkrati pa te povabim, da kupiš knjigo “Povezovalno vodenje”, v kateri je zajetih in “pokritih” 130+ izkušenj vseh nas štirih so-avtorjev, s področja vodenja in kreativnega razmišljanja.