Tomaž Zidar

Tomaž Zidar predavatelj na področju prodaje

Področja dela

 • Prodaja
 • Finančno svetovanje

Certifikati

 • Top Selling Professional© TSP 1 – „Moč pogajanj“
 • NLP Praktik
 • NLP Praktik hipnoze in samohipnoze
 • Finančni svetovalec

Svojo kariero sem začel kot vodja v mizarski delavnici in solastnik podjetja. Nato mi je življenje vrglo “porezano žogo” – zaradi zdravstvenih težav sem moral zamenjati poklic.

Velika sprememba. K sreči sodim med ljudi, ki se hitro znajdejo zato sem to spremembo sprejel kot izziv.

Videl sem da je finančna pismenost Slovencev velik problem zato  sem se preusmeril v finančno svetovanje. Naredil sem vse potrebne izpite in pridobil novo izobrazbo Finančnega svetovalca.

Prav finančno svetovanje mi je prineslo veliko novih in močnih izkušenj v prodaji, saj se skoraj vsak dan srečujem s prodajo na terenu in novimi ljudmi.

Znanja pa ni nikoli dovolj, zato ga konstantno iščem to me je tudi pripeljalo do skupine KHD, ki ima zelo bogate izkušnje predvsem v prodaji. 

Zelo sem radoveden in rad se izobražujem, zato se udeležujem raznovrstnih seminarjev v Sloveniji in tujini.

Moje poslanstvo pa je, da lahko vsa ta neverjetno koristna in pa predvsem praktična znanja, delim z vami in pomagam na različnih področjih predvsem v tem, da vaši produkti in storitve najdejo čim hitreje svoje nove lastnike – da uspešno prodajate.

Zagotovite si posvet s strokovnjakom!

Kontaktni podatki

Družbena omrežja

  Strokovnjaki in coachi KHD Group Slovenija

  Team KHD Group sestavljajo strokovnjaki z različnih področji: HR svetovalci, cocachi za vodilne kadre, strokovnjaki za prodajo in poslovne procese in več.

  Iščete prvovrstnega svetovalca za VAŠ poslovni načrt?