Stanislav Papež Mediator, poslovni trener, facilitator/moderator procesov in Coach, specialist za področje prodaje, komunikacije in vodenja ljudi.

Stanislav Papež
Področja dela
 • Trener za prodajo in prodajna pogajanja, B2B in B2C
 • Prodajni strateg – uvajanje novih produktov in storitev, novih prodajnih poti in cenovno pozicioniranje
 • Trener za usposabljanje vodij
 • Izvajanje timskih treningov
 • Reševanje konfliktnih situacij
 • Zmanjševanje stresnih situacij na delovnem mestu
 • Poslovni in osebnostni coach
Certifikati
 • Facilitation CPF Certified Professional Facilitator  po merilih IAF certificate
 • Moderation Josef Seifert Puch Nemčija
 • Trener programov: Selling Professional , Ciljna prodaja 1,2,3, Mercuri International
 • Presentation skills, Leadership and motivation 1,2,3, Mercuri International
 • Situacijsko vodenje (Biro Praxis za Petrol)
 • Moderacija in facilitacija za DMS Društvo Moderatorjev Slovenije (Miran Morano)
 • Marketing, Brands and Advertising modul (MBA Radovljica)
 • UKC Ljubljana, Medicina dela, prometa in športa – program za zdravo delo in življenje »Čili za delo«

Sem mediator, poslovni trener, facilitator/moderator procesov in Coach, specialist za področje prodaje, komunikacije in vodenja ljudi, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Več kot 100 podjetjem sem pomagal uspešno voditi prodajne time in vpeljati nove storitve.

Prek 100 podjetjem je pomagal uspešno voditi prodajne time, vpeljati nove storitve (»Hip Hop« bencinski servisi), blagovne skupine in znamke s katerimi so dosegli povečanje dobičkov in visoko stopnjo zadovoljstva svojih kupcev (med 98 % in 99 % v letih 2000 do 2001).

10 let sem deloval kot svetovalec, trener Petrol d.d. v Sloveniji, BiH in na Hrvaškem.

Svetoval in delal sem s podjetji v trgovini, finančnih storitvah, servisnih storitvah-poprodaji, ki so povečala vračanje svojih zadovoljnih strank, njihovo lojalnost ali pa uspela ohraniti visok, prevladujoč 50 % tržni delež na zelo konkurenčnem trgovinskem trgu. Vsa podjetja, naročniki treningov so ob tem še povečali prodajo in ohranili visoko stopnjo zadovoljstva kupcev.

Sodelujem s podjetjem KHD Skupina, kjer izvajamo prodajne in vodstvene treninge za srednji in višji management.

S pomočjo sodobnih pristopov psihologije in ekonomije udeležencem pomagamo razvijati veščine vodenja, komunikacije, dobre medosebne klime in timskega dela.

Stremim k osebni in poslovni rasti in z veseljem prenašam svoja znanja spodbujanja (facilitacije/moderacije) in praktična prodajna, komunikacijska ter marketinška znanja tudi na druge ljudi.

Pri delavnicah oz. treningih, ki jih izvajam, me odlikuje empatija, razumevanje  do udeležencev.

S konkretnimi primeri iz prakse in različnimi ciljno usmerjenimi vajami pripeljem udeležence do enostavne in učinkovite implementacije, prilagojene uporabe na delavnicah pridobljenih znanj v njihovo vsakodnevno delovno okolje

 

Kaj o meni pravijo udeleženci mojih predavanj, delavnic in teambuildingov:

“Delavnice in treninge smo prevedli v hrvaščino in jih v sklopu Akademije za prodajalce in poslovodje prenesli v prilagojeni obliki še na druge trge, kar se je pokazalo za izjemno koristno in motivirajoče za udeležence.!

“Naše delavnice in izobraževanja je spremenil iz dolgočasnih predavanj in prezentacij v praktična usposabljanja, kjer smo naučeno tudi takoj uporabili v vajah in praktičnih nalogah, vse, kar nismo razumeli  smo lahko vprašali in dobili primeren, razumljiv odgovor.”

“Motivacija za udeležbo in sodelovanje na šolanjih za prodajalce vozil  in sprejemnike/svetovalce na servisih se je povečalo, ker so predavanja zanje koristna, praktična in uporabna.”

“Pričakoval sem samo predavanje kjer udeleženci ne bomo veliko sodelovali, smo pa lahko postavljali vprašanja in lastne primere za razrešitev, kar je veliko boljše. Dobil sem veliko uporabnih informacij in veščin, ki jih bom uporabil v svojem podjetju, s strankami.”

“Pričakovala sem manj, kot smo med delavnico, treningom dobili. Dobila sem veliko znanja, ki ga bom uporabila pri svojem delu s timom in s strankami. To zame kot novo vodjo veliko pomeni ,upam in verjamem v uspehe v prihodnosti.”

“Pričakoval  sem manj prakse, manj zanimivih vsebin,… Dobil pa  sem še precej koristnih informacij, primerov,  vsebine so bile zelo zanimivo predstavljene. To zame pomeni dosti, dvig samozavesti, koristni napotki in pristopi v praktičnem delu z ekipo in kupci na terenu.”

“Zapletene prodajne modele in pristope je znal pokazati praktično, razumljivo, tako, da je bilo jasno kaj in kdaj kaj uporabiti ter kako se prilagoditi v komunikaciji s kupci.”

“Zanimiv predavatelj, primere zna prikazati tudi s pomočjo humorja in anekdot.”

Zagotovite si posvet s strokovnjakom!

Kontaktni podatki

Družbena omrežja

Strokovnjaki in coachi KHD Group Slovenija

Team KHD Group sestavljajo strokovnjaki z različnih področji: HR svetovalci, cocachi za vodilne kadre, strokovnjaki za prodajo in poslovne procese in več.