Petra Božič Blagajac Soustanoviteljica in partnerka v Paleta znanj – Ambasadorji delovne sreče Mednarodno certificirana managerka delovne sreče, svetovalka za soustvarjanje pozitivnih organizacijskih kultur, trenerka komunikacijskih veščin

Petra Božič
Področja dela
  • Ustvarjanje srečnih in spodbudnih delovnih okolij v podjetjih in organizacijah (na osnovi koncepta Happiness@Work po metodi mednarodne mreže Woohoo Unlimited)
  • Gradnja pozitivnih organizacijskih kultur in upravljanje odnosov v organizacijah in podjetjih
  • Komunikacijske veščine za različne nivoje v podjetjih in organizacijah
  • Upravljanje odnosov z različnimi zunanjimi javnostmi
  • Vsebinski marketing in komuniciranje v družabnih omrežjih
  • Pripovedovanje zgodb in pisanje tekstov
Certifikati
  • Mednarodni certifikat za managerja delovne sreče (International Woohoo Chief Happiness Officer Academy)
  • Certifikat Londonske šole za odnose z javnostmi (London School for Public Relations)
  • Certifkat Dr. Edward de Bono – Šest klobukov razmišljanja
  • Certifikat Kreativno pisanje (dr. Milena Mileva Blažić)

Skoraj 20 let sem bila svetovalka za komuniciranje in del ekipe v eni največjih slovenskih agencij za komuniciranje, sedaj pa že pet let skupaj s partnerko Majo v Paleti znanj soustvarjava pozitivne organizacijske kulture, v katerih zaposleni rastejo in se razvijajo, najdejo svoj smisel, so povezani, si zaupajo ter so srečni v delovnem okolju, kjer preživijo tako velik del svojega življenja. Komuniciranje v vseh možnih oblikah nadgrajujem s tem, da sem ambasadorka srečnega življenja; v šolah, v službah in zasebno.

Privlači me tudi sodobna dimenzija komuniciranja, zato se že vrsto let ukvarjam s spletnimi stranmi in družabnimi omrežji.

Že skoraj četrt stoletja svoje znanje in energijo na različne načine usmerjam v ustvarjanje odnosov z ljudmi in med ljudmi; najpogosteje s pozitivno komunikacijo in pozitivnim odnosom do življenja.

Rada se učim ter svoje znanje, izkušnje in razmišljanja predajam naprej. Deliti znanje je zame privilegij. Vem, kaj želim v življenju, imam odprto glavo in odprto srce, prepoznavam priložnosti, delam to, v čemer uživam in kar je v skladu z mojimi vrednotami. In to me vsako jutro spravi iz postelje brez »snooza«, srečno in nasmejano. Sreča je način razmišljanja, delovanja in je način življenja.

V Paleti znanj, od koder prihajam/kjer delujem, širimo zavedanje o tem, kako pomembno je, da se pri delu dobro počutimo in da so ljudje v organizacijah največja konkurenčna prednost, posledično pa uvajamo delovno srečo kot koncept vodenja in delovanja sodobnih organizacij. Smo tudi ponosen certificiran partner mednarodne mreže strokovnjakov za delovno srečo Woohoo Unlimited, ki že dobrih 15 let deluje v skoraj 50 državah po svetu.

 

Z Majo sva ustanoviteljici slovenske Akademije za delovno srečo, avtorici številnih strokovnih člankov in govorki na Global Online Happiness at Work Summit, gostujoči predavateljici na DOBA Fakulteti, Fakulteti za komercialne in poslovne vede, poljski Akademiji za managerje delovne sreče in na Culture Management Academy v Beogradu.

 

In za češnjo na torti; sem poročena in mama dvema najstniškima sinovoma. Rada berem, gledam filme, se sprehajam, spoznavam nove kraje in kulture, poslušam zgodbe, ki jih pripovedujejo ljudje, ki pridejo v moje življenje in kuham.

Zagotovite si posvet s strokovnjakom!

Kontaktni podatki

Družbena omrežja

Strokovnjaki in coachi KHD Group Slovenija

Team KHD Group sestavljajo strokovnjaki z različnih področji: HR svetovalci, cocachi za vodilne kadre, strokovnjaki za prodajo in poslovne procese in več.