Judita Šegula

Judita Šegula predavateljica nemščine in slovenščine, specialistka za prebiotsko prehrano in podjetnica

Področja dela

  • Tečaji nemščine – nemščina v praksi
  • Tečaji slovenščine za tujce
  • Prehransko svetovanje

Sem bolj človek prakse kot pa akademskih dosežkov. Vse kar predajam svojim slušateljem je plod mojih dolgoletnih izkušenj in prakse.

Moje poslanstvo je ljudem pomagati, da se nemško govorečem okolju dobro znajdejo in da znajo s pravilno prehrano podpreti svoje, eno in edino, telo.

Nemščine sem se naučila na EPF in z veliko prakse sem se  v 15 letnem sodelovanju s tujino izpopolnila do te mere, da sem začela nemščino – še posebno poslovno . poučevati. 

Slovenščina je bila vedno moja ljubezen, zato jo tudi z velikim veseljem in z dobrimi rezultati pomagam spoznavati in govoriti tujcem v Sloveniji.

Prehransko svetovanje, s poudarkom na preventivi zdravja s pomočjo zdravega prehranjevanja in vzdrževanja zdravega in “srečnega” mikrobioma pa je moja druga ljubezen.

Varovanje zdravja preko  mikrobioma ne prinese samo dobrega počutja, ampak pa tudi dvig imunske odpornosti. To je tudi način kako se lahko umiri mnog avtoimuna in kronična, vnetna stanja. 

S kvaliteto hrane sem se ljubiteljsko ukvarjala od svojega 25.leta, ko sem izvedla svojo prvo veliko spremembo prehranjevanja na sebi. Takrat se pri nas o tem še ni veliko govorilo, pa sem začela spremljati predvsem tuje članke na to temo.

Skozi leta sem se veliko naučila. Obiskovala in dokončala sem AFP Akademijo v Ljubljani, še pomembnejši pa so moji obiski mnogih nemških kongresov na temo zdravega prehranjevanja, zdravja črevesja in učinek le tega na naše zdravje.

Prav ta dodatna izobraževanja so mi dala mnoga znanja, s katerim danes  pomagam svojim strankam do postavljenih ciljev na področju prehrane, s tem pa tudi do boljšega počutja in zdravja.  

Zagotovite si posvet s strokovnjakom!

Kontaktni podatki

Družbena omrežja

Strokovnjaki in coachi KHD Group Slovenija

Team KHD Group sestavljajo strokovnjaki z različnih področji: HR svetovalci, cocachi za vodilne kadre, strokovnjaki za prodajo in poslovne procese in več.

Iščete prvovrstnega svetovalca za VAŠ poslovni načrt?